"I will tell your story and keep your love the best I can"

ph. unicornhurricane

and who do you think you are, running around leaving scars and collecting your jar of hearts

målade naglarna pastellila efter skolan idag. kändes fint. annars är jag trött på att gå runt i tjocka tröjor och ha konstant gåshud på armarna för att det är så kallt överallt. imorgon är det onsdag och snart fredag (positivt tänkande) annars åker jag till paris om elva dagar och längtar så jag snart spricker. åh.

december januari



lundi matin.

älskar mina måndagar och att börja skolan 11.20. man hinner med så mycket.
som att göra smoothies, dricka kaffe och vara interlektuell och läsa tidingen. (dock en lättvariant, gårdagens och dn-söndag. men det är tanken som räknas)
byta lakan. åh bästa som finns.
sminka sig lite och springa genom skogen till spårvagnen.
puss och hej

no matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb.


här ser ni hur många gånger jag har hängt i den här tröjan efter skolan i veckan. annars har helgen bestått av fika med fina isabelle och helena. gick upp alldeles för tidigt för att min hjärna skulle hänga med i lördags och åkte och jobbade. kom hem vid två, tittade på the city, och spenderade kvällen i mammas knä, lite svarta mascara kinder och kände mig liten igen. tjänade lite pengar idag också, jobbade med bästa malin. vi gjorde kaffe i mängder och hundratals mackor på beställning. vi skrattade åt felsägningar, söta gubbar och fula namnteckningar. bra helg ändå.

fredag.lördag.söndag

bästa helgen på länge. fredag - middag hos bea. fira klassis-oscar som fyllt 18 med champange och en fluga i present. dansadansadansa i en villa, fullproppad med fina personer som var upp till öronen lyckliga. lördag - sova till halv tolv och spendera resterande timmar på dagen i sängen med fem album på repeat och tiotusentals tankar spinnandes i huvudet om allt och ingenting. klä på sig klockan nio på kvällen och bege sig till en lägenhet på söder, spela spel, lyssna på musik och mest skratta. söndag - runtglidande i huset i min favorittröja och leopardstrumporna på. lite plugg och mycket annat. här har ni en liten spellista som jag har knepat ihop också

en lista att börja med.

favorit...
plagg: stickade tröjot 'r nog det bästa jag vet i klädväg. eller min blå klänning för tillfället. annars tycker jag om att gå runt i polotröjor, magtröjor kombinerat med höga svarta jeans.


låt: gårdakvarnar och skit. bara för att den är så innerligt vacker, fin och känslig. eller kanske brisge over troubled water med simon and garfunkel. helt genialisk.

fik: café rival. har bara varit fär en gång, men det var så fruktansvärt gott och mysigt så måste bara säga det.

artist/band: tycker om svensk musik. håkan hellström, melissa horn, first aid kit. annars tycker jag om florence and the machine väldans mycket.

man: min lillebror hugo på 11, snart 12 år. han må vara den mest irriterande och jobbiga många gånger, men andra gånger är han förstående utan att ens veta. huso älskar lego ( även fast han förtränger det ibland), att åka skidor, redan i oktober kan han sätta påsin underställ, pjäxor och skidhjälm bar för han längtarlängtarlängtar till sportlovet. han hatar förändringar, som när jag klippte lugg i sjuan, kom hem och var jättestolt, och hugo började gråta för att jag inte såg ut som anna längre. han är mist i sin klass, blond, fräknig, lyssnar på house och dubstep, och envis som jag vet inte vad. världens bästa hugo helt enkelt.

kvinna: måste nog säga min mamma. bara för att hon känner mig så bra.

djur: elefant.
inredning: ungefär såhär:

jag hatar: att komma förstent, känslokalla människor, nageltrång, avskavt nagellack, strupbyxor som är försmå, så att grene sitter nere vid knävecken, piratbyxor (kan vara det fulaste jag vet), när man sitter på tunnelbanan och personen brevid dig lyssnar på jättedålig 90-tals låtar, att känna sig ensam, potatisbullar.

jag älskar: min familj, isabelle, mina vänner, stockholm, sommar, nagellack, min säng, att sova, goda långa frukostar (gärna i flera timmar), bergochdalbanor, bada, västkusten, skånska, frallor, listan blir lång.

jag kan dö för: min familj.

jag trodde aldrig: att jag skulle komma in på kungsholmen.

jag vill tro: på kärlek vid första ögonkastet.

(det i fetstil)
svert/vitt
fest/hemmakväll
fisk/kött
bohemiskt/ljus och fräscht
alkohol/alkoholfritt         
kladdkaka/morotskaka
chips/godis

bästa:
bilden: bara för att vi hade det så bra i paris just då.

eller den här för att jag tycker om henne så mycket.


lägenheten: mina kusiners. för att den är helt otroligt fin och det alltid luktar så gott hemma hos dom.

valet: när mamma bestämde sig för att vi inte skulle flytta. för då hade jag aldrig träffat de personer som gör mig gladast, inte börjat på kungsholmensgymnasium och inte bott kvar i stockholm.

känslan: när den kysser en på halsen, fyra dagars lycka på siesta i början av juni, sista lektionen på fredagar, eller den första dagen på lov.

RSS 2.0